BioVida

El canvi climàtic

El canvi climàtic

Un dels principals problemes que hi ha en la nostra societat és el canvi climàtic. Des de ja fa unes dècades, el clima de la Terra s’està veient afectat per les accions humanes. Problemes com l’extinció de diverses espècies, el desordre climàtic o que la temperatura mitjana de la Terra hagi augmentat són conseqüències d’aquest canvi climàtic.
 

Ja s’han provat de fer forces accions per combatre’l, però els experts apunten que el 2050 la temperatura mitjana de la Terra haurà augmentat uns 3 graus, i encara que sembli inofensiu, aquests graus són suficients per fondre els casquets polars del Pol Nord. En el cas que es desfacin provocaria grans inundacions que s’endurien part d’algunes illes, i no oblidar que milions d’espècies, com l’os polar perdrien la vida. 

Però no tot són males notícies, encara som a temps d’actuar. Encara que els governs no facin res, des de casa es poden fer petites coses que ajuden a combatre el canvi climàtic. Les 3R, és un dels mètodes més efectius, de les inicials Reduir, Reciclar i Reutilitzar el màxim de materials possibles. 

Aquí us deixem un vídeo que hem fet per entendre millor el canvi climàtic i les seves causes i conseqüències.

Desplaçat dalt de tot